Sitter här i malmö

På scandic hotell och bloggar, så himlans bra här med free internet, och jag har ju med mig datorn så jag är uppkopplad 24/7 hehe

Ikväll bär det sedan av till Götlaabooorrrg för en natt på hotellet, ensam, och sen imorgon lite jobbi jobbi och sen hem igen.

Vad kan jag fylla ut för villakunskaper idag då, eftersom detta ändå är en villablogg? hmm

Jo .. igår när jag stod och duscha så hade jag åtta ögon på mig hela tiden.. nämligen en jättespindel som satt brevid mig all the time, sånt man får vänja sig vid kanske


=)

Jag: Jag ska åka till Malmö och jobba imorgon
Påli: Jaha
Jag: och sen åker jag till Göteborg och jobbar i övermorgon
Påli: Ja då kanske jag stannar i danmark en dag till isåfall
Jag: Jaa för du har ju ändå ingenting att komma hem till eller hur hihi
Påli: det har jag absolut! *tänka tänka* gräsmattan behöver vattnas
Jag: Vilken trädgårdsnörd du är

myggbett aj aj aj

hemma igen från en trevlig helg i skärgården, men jag har blivit så myggbiten på fötterna och benen... och det kliar!!! jag blir tokig!

Nog om det, nyss när jag stod och duschade så kom en gigantisk spindel krypandes på väggen brevid mig, har inte riiiiktig vant mig vid det ännu, nog om det också!

Jag har köpt altanmöbler, aaaaahhh yes! träbord i teak med 6 stolar till, köpte begagnat för 900 kronor bara = asabilligt tyckte jag. Bordet är använt en säsong innan och nytt kostar paketet ca 6000 kr, så det var värt, jag ska bara olja in det och köpa dynor till så blir det perfekt. Bordet är 2,5 meter långt, så då kan vi ha många på middag.

Påli blev däremot lite besviken att det inte var armstöd på stolarna, så vi har kompromissat nu att matgruppen ska vara på baksidan av huset (där solen går ned) tillsammans med parasoll, och sen ska vi ha loungegrupp på framsidan, där solen är på dagen.

Det blir nice :D

Puss puss

paus

hej hej
håller på och spacklar hallen, ska strax slipa och sen börja måla tak och lister

traaalalalaaaa

det perfekta området

Ibland brukar jag ta cykeln och cykla till det perfekta området, där alla husen är perfekt röda med vita knutar, har perfekta gräsmattor och klippta häckar, där dom perfekta barnen leker med sina perfekta pappor.

Där dom röda rosorna väcer perfekt på husväggarna.

Där alla har perfekta volvobilar och asfalten är len och mjuk. Där man ser in i köksfönstrena på dom perfekta tonåringarna som hjälper sina mammor att diska.

Puh jaa... också drömmer jag mig bort en stund och sen cyklar jag tillbaks igen till min uppgrävda tomt, trasiga bil och renoveringskaoset hemma.

kaffe

Godmorgon på er alla! Sitter här med min stora kaffekopp, jag har kommit på att jag nog är lite kaffeberoende, om jag inte dricker kaffe på en hel dag så kan jag ibland få lite ont i huvudet tex, inte bra :/

Igår var jag på Ikea och inhandlade följande:
Färgglada pinnar (till drinkar)
Skål - jag är skålberoende också
Servetter - alltid bra o ha
Galgar
Skolådor till hallen
Takspottslampor till hallen
en jättefin golvlampa till övre hallen


och sen världens finaste fruktskål som jag spanat på länge länge men tyckt var för dyr, men nu slog jag till!

Den är i silver, om man inte ser.

Så nu har jag jättebråttom att fixa klart hallen så jag kan inreda med mina nya saker.

sladden borta

min kamerasladd är borta, så jag kan inte ladda in en massa skojjiga bilder just nu som jag hade tänkt o göra o visa för er... ja ja

Igår var Davoo och Katta hemma hos oss och åt middag, det var supermysigt, Davoo fick även rycka in och bära lite sten med Påli, hehe.

Men nu är iallafall nästan alla stenarna borta från grävningen, bara två gigantiska jordhögar kvar, och sen ska vi så gräs, och sen köpa mer grus och fixa uppfarten och sen är det höst och då är vi klara, för den här gången.

CRAVINGS!!!

vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!!!

Kostar 4200:- för hela paketet (bort inkl 6 stolar) på jysk, hade först tänkt ha brunt trä, men så fick jag syn på detta mästerverket.



Ge mig... snälla...

Snart inga vänner kvar...

Vi är hemska, mot våra vänner

Varje gång våra vänner kommer hem till oss får dom jobba på vårt hus

Jag förstår om dom inte tycker det är roligt

Och jag får en känsla av att våra vänner, en efter en kommer sluta komma hem till oss, för att dom inte orkar hålla på och jobba helt enkelt, därför måste jag hitta på någonting som är riktigt roligt, tex en kul fest, så att våra kära vänner vill fortsätta vara våra vänner,

och fortsätta komma hem till oss

så vi kan sätta penslar i händerna på dem! :) * skojar*


inte :)... eller jo lite kanske :)


Här kommer en bild också



och så här satt vi i 6 timmar!

traktorpulling var nice

och nu krökar vi vidare

hej!

ett fint minne

Idag kom en gammal gammal tant hitrullandes i sin rullstol på tomten här tillsammans med hennes dotter (ca 50 år) och dotterns man. Det visade sig att den gamla tanten hade ägt vårt hus mellan 1964 till 1994. Och här hade hon bott tillsammans med sin man och barn i 30 år.

Häftigt va!

Det är så att hon bor på ålderdomshem nu, och har kanske inte så långt kvar och nu när dottern fick semester så frågade hon mamman vad hon allra hellst önskade att få göra, och det var att åka hit och hälsa på sitt gammla hus.

Vi bjöd självklart på kaffe och kaka och visade runt här, tills deras färdtjänst kom och hämtade dem.

Ett tunt vitt lager

Fy faaan :) jag har slipat allt spackel i hallen och det ser ut som vi har kokain över hela golvet, alla möbler, i luften, ja överallt, ett tunt vitt lager damm överallt.

När jag tittade på Plutten imorse så såg jag att han hade snortat dammet för han var alldeles vit i nosen hihi

Tydligen kan man inte dammsuga upp spackel heller för då förstår man dammsugaren, så jag undrar hur man gör nu för å få bort det...?

Inbrott!!!

Alltså vi har inte haft, men vi skulle lika gärna kunnat haft inbrott idag. Jag träffade Tordan och hans likadana bror idag och dom berättade om en skum man i 40 årsåldern som hade smygit över vår tomt på baksidan (ingen väg där) och sedan över på deras tomt, väl där hade han börjat kolla i brevlådan och grejer....

Då hade Tordan (modig som han e) frågat honom vad han gjorde där och vart han skulle, då sa han att han skulle till 158an, men det är ju på¨andra sidan vägen....!?

Sen hade han gått dit och plingat på där och sen försvunnit.

Känns läskigt för normalt har vi dörren öppen jämt så hundarna kan springa ut och in som dem vill, men just denna stund hade jag stängt och låst dörren för jag var ensam hemma och satt på övervåningen med datorn, och tur var väl det.

Tordan hade föresten fotat mannen också, vilken hjälte!


Vi har ju bilen till salu också, och det känns ju inte bra om det börjar smyga runt läskiga typer här iom det...


Traktorpulling

I helgen händer det, eventet vi väntat på sålänge, traktorpulling i Uppsala, hahahaha



Hoppas på soligt väder och massa rosevin så jag klarar dagen.

Sitter på jobbet

Sorry folks, fullt upp och jag har riktig bloggtorka, jobbar dubbelt just nu och renoverar hallen hemma samtidigt.

Under den fasansfulla oreanga målarfärgen var där en 70 tals tapet med bruna blommor på och under den är det målat med mintgrönt, (samma färg som sjukustapeter har)

Har rivit tapet (tog två helger)
Håller nu på med spackling och slipning

Ska sen lägga klinkersgolv, själv hehe
och måla
och montera upp hallmöbler, det blir asnice.

jag har nåt mellan tanden, aj aj

Jag har tagit kort faktist, så det kommer.

Påli och boysen har föresten grävt igen hela tomten med, så vårt hem ser ut som ett slagfält, både ut och invändigt, inte så skoj kanske.

och snart blir det sommarfest....

RSS 2.0