att komma på något festligt
herregud, jag har hamnat på den mest avancerade arbetsplatsen man kan tänka sig.. alltså dom lagar mat till varann varje fredan, en lagar mat varje vecka, alla andra får äta, det är väl lite kul, men det slutar vara roligt när man ser vilka maträtter dom lagar, det är smaker och ingredienser jag inte ens visste existerade.
Första veckan var det kycklingfile med chokladås (det smakade inte bara cholkad) och nån annorlunda sallad och grejer.
Idag fick vi pekinganka (superavancerat) jag höll på att dö
Och snart är det min tur, varför kan man inte bjuda på korv och potatismos för? help
Vad tror ni om:
Kycklingfile invirad i parma
med gratinerad chevreost, pinjenötter, rödbetor och sallad?
Är det för enkelt?
Har ni något tips till mig?
Första veckan var det kycklingfile med chokladås (det smakade inte bara cholkad) och nån annorlunda sallad och grejer.
Idag fick vi pekinganka (superavancerat) jag höll på att dö
Och snart är det min tur, varför kan man inte bjuda på korv och potatismos för? help
Vad tror ni om:
Kycklingfile invirad i parma
med gratinerad chevreost, pinjenötter, rödbetor och sallad?
Är det för enkelt?
Har ni något tips till mig?
Kommentarer
Trackback